Voetbal4u.com

Eredivisie Riechedly Bazoer komend seizoen als centrale verdediger bij Vitesse

Het is goed mogelijk dat Riechedly Bazoer dit seizoen gaat worden gebruikt als centrale verdediger. De van origine middenvelder werd door trainer Thomas Letsch zaterdagavond tegen PSV als extra achterhoedespeler gebruikt en de Duitse coach was tevreden met het experiment. “Hij heeft het heel goed gedaan.” .

at vertelt Letsch tegenover De Gelderlander. De coach koos voor een achterhoede met vijf verdedigers, waarin dus ook ruimte was gemaakt voor Bazoer. “Tegen een team dat met twee aanvallers speelt, is het denk ik beter om met drie verdedigers te spelen”, lichtte Letch zijn speelwijze toe. Vanwege diens voetballende kwaliteiten stond Bazoer ook achterin opgesteld.

“Bazoer kan bovendien goed opbouwen en is één van onze beste spelers aan de bal. Het was goed om dit een keer te proberen en het blijkt een serieuze optie”, vond Letsch, die over de hele linie tevreden was en constateert dat Vitesse nog altijd ongeslagen is onder zijn leiding in de voorbereiding. “Elk goed resultaat helpt en is goed voor het zelfvertrouwen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.