Voetbal4u.com

Spanje BREAKING: ‘Ronald Koeman verruilt Oranje voor FC Barcelona’

Ronald Koeman wordt de nieuwe trainer van FC Barcelona. Dit weet het medium ESPN te melden. Hij zal Quique Setien gaan opvolgen die officieel nog niet is ontslagen door de Catalaanse gevallen grootmacht.

Officieel heeft Barcelona Setién nog niet ontslagen, maar voorzitter Josep Maria Bartomeu zou al toegegeven hebben dat dit wel gaat gebeuren. In de loop van maandag zou dit wereldkundig gemaakt moeten worden. Voor de grootmacht is de weg daarna vrij voor het aanstellen van een opvolger.

Koeman is de meest voor de hand liggende opvolger. Xavi Hernández (Al-Sadd) is nog niet beschikbaar op dit moment en de werkloze Mauricio Pochettino ligt vanwege zijn Espanyol-verleden te gevoelig in Camp Nou. De bondscoach van Oranje is daardoor topfavoriet geworden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.