Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord meldt zich voor Nicolas Isimat-Mirin’

Nicolas Isimat-Mirin zou kunnen terugkeren in de Eredivisie. Volgens het medium Besiktas Istihbarat zou Feyenoord namelijk interesse hebben in de verdediger.

Hoewel het gerucht verder niet in de Turkse media is opgepakt, klinkt het niet onlogisch. De Rotterdammers willen immers nog een extra mandekker binnenhalen, al helemaal nu Sven van Beek wederom zwaar geblesseerd is geraakt.

Directeur Frank Arnesen erkende afgelopen weekend nog dat het langer behouden van Edgar Miguel Ié niet haalbaar lijkt. Mogelijk is de Deen dus iets verderop in Turkije nu uitgekomen bij Isimat, die nog tot 2022 vastligt bij Besiktas. Zijn waarde wordt op één miljoen euro geschat, maar mogelijk willen de Turken ook wel meewerken bij een lagere transfersom of een huurconstructie.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.