Voetbal4u.com

Jupiler League Vincent Kompany stopt per direct als profvoetballer van Anderlecht

Vincent Kompany hangt per direct zijn voetbalschoenen aan de wilgen. Hier maken de Belgische media vandaag melding van. Hij gaat zich volledig concentreren op het hoofdtrainerschap bij Anderlecht.

porza schrijft: “Verrassend nieuws uit de Belgische voetbalwereld: Vincent Kompany zet een punt achter zijn carrière als voetballer. Hij wordt met onmiddellijke ingang de nieuwe coach van Anderlecht. Het was geen geheim dat er spanningen waren tussen Frank Vercauteren en Vincent Kompany.”

De omroep vervolgt: “Kompany, die sinds de voorbereiding geblesseerd is, wil met Anderlecht het voetbal brengen van Pep Guardiola. Vercauteren is wat pragmatischer en meer resultaatgericht. Normaal zou Kompany nog een jaar speler zijn tot en met het EK voetbal. Maar nu houdt hij het als voetballer toch al voor bekeken. Kompany wordt per direct hoofdcoach van Anderlecht. Vercauteren verlaat de club.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.