Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ontrevreden Feyenoord-vleugelflitser kiest voor vertrek’

De kans is groot dat de 18-jarige Crysencio Summerville deze zomer wederom vertrekt bij Feyenoord. Hij heeft een aanbieding van de Rotterdammers naast zich neergelegd en koerst af op een snelle breuk.

Voetbal International schrijft: “Feyenoord wees onlangs al een miljoenenbod van Wolverhampton Wanderers af en wilde de vleugelspeler langer binden. Dat voornemen is niet uitgekomen. Integendeel, want Summerville mist het perspectief op speelminuten in De Kuip.”

“De aanvaller, die nog een eenjarige verbintenis heeft, krijgt steeds meer signalen dat hij komend seizoen vooral in het nieuwe Onder 21-team moet gaan spelen. Dick Advocaat ziet in Summerville na Steven Berghuis, Bryan Linssen, Christian Conteh, Luciano Narsingh en Luis Sinisterra zijn zesde keuze voor de positie van vleugelaanvaller”, aldus VI.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.