Voetbal4u.com

Engeland ‘Gareth Bale kan terugkeren naar de Premier League’

Gareth Bale kan terugkeren naar de Premier League. Zijn oude werkgever Tottenham Hotspur wil hem namelijk proberen over te nemen van Real Madrid. De buitenspeler vertrok in 2013 nog bij The Spurs voor een avontuur in Spanje, maar uiteindelijk wist Bale niet de hoge verwachtingen waar te maken.

Het hoge salaris van Bale kan nog wél een probleem opleveren, want de 31-jarige voetballer zou momenteel zo’n 17 miljoen euro per jaar verdienen. De verwachtingen zijn niet dat Tottenham Hotspur een dergelijk salaris voor Bale wil betalen, zeker niet na het teleurstellende afgelopen seizoen.

De aanvaller heeft ook de mogelijkheid om een lucratief avontuur in China of de Verenigde Staten aan te gaan. Bale heeft in zijn spelersloopbaan onder meer vier Champions League-overwinningen, vier wereldbekers en twee Spaanse kampioenschappen achter zijn naam staan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.