Voetbal4u.com

Spanje ‘Koeman wil Van de Beek, Martinez en Garcia naar Camp Nou halen’

Gisteren werd Ronald Koeman aangesteld als nieuwe trainer van FC Barcelona. Het is de bedoeling dat “Sneeuwklokje” de selectie grondig gaat hervormen en de eerste drie transfertargets zijn inmiddels uitgelekt.

Op het lijstje prijken de namen van Donny van de Beek (Ajax), Eric Garcia (Manchester City) en Lautaro Martinez (Inter Milan), zo weet het medium AS.

De laatste tijd werd ook Gini Wijnaldum van Liverpool aan Barça gelinkt, maar Koeman zou meer heil zien in Van de Beek en Garcia voor het middenveld. Dat heeft niet in de laatste plaats te maken met hun leeftijd; nadat eerder al Miralem Pjanic (30) tekende, en ook Sergio Busquets er nog rondloopt, is de gemiddelde leeftijd op de as van de topclub wel erg hoog.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.