Voetbal4u.com

Eredivisie BARCA te laat: ‘Nicolas Tagliafico verrast met nieuwe club’

Nicolas Tagliafico staat voor een verrassende volgende stap in zijn carriere. De Argentijnse vleugelspeler van Ajax lijkt namelijk naar Leicester City te verkassen uit de Premier League.

Volgens journalist Francisco Noriega van TNT Sports vertrekt Ben Chilwell hoogstwaarschijnlijk alsnog naar Chelsea. “En Leicester City wil hem vervangen door Tagliafico. Het gaat om een transfersom van dertig tot veertig miljoen euro”, zo weet de Argentijn. Op korte termijn zou de deal al een feit moeten worden.

Zijn oude club San Lorenzo mag 12,5 procent van de transfersom tegemoet zien als Ajax groen licht geeft. Het zou gaan om drie tot vier miljoen euro. Voor Chilwell moet Chelsea naar verwachting overigens meer dan het dubbele van de Tagliafico-transfersom betalen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.