Voetbal4u.com

Engeland Harry Maguire op de vuist met Griekse politie en beland in de cel

Harry Maguire de duurste verdediger van de wereld zit momenteel in de celt in Griekenland. Hij zou slaags zijn geraakt tijdens een vakantie met zijn vrienden op het eiland Mykonos.

Volgens de krant Proto Thema raakten twee groepen Engelsen buiten een bar met elkaar in gevecht. Tot een van die groepen behoorde Maguire. Toen de politie tussenbeide kwam om de ruzie te stoppen, werden de agenten aangevallen. Drie Engelsen werden meegenomen naar het bureau, waaronder Maguire.

Op het politiebureau liep het opnieuw uit de hand. Maguire en de twee anderen bleven provoceren. Het kwam zelfs opnieuw tot fysiek geweld richting twee agenten. Tot dusver heeft Manchester United nog niet gereageerd op de berichtgeving.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.