Voetbal4u.com

Engeland ‘Memphis Depay enthousiast over terugkeer naar Man United’

De kans is aanzienlijk dat Memphis Depay deze zomer een transfer gaat maken. De sterspeler van Olympique Lyon heeft namelijk nog maar een contract voor een seizoen bij de Franse club. Mogelijk ligt zijn toekomst opnieuw bij Manchester United.

De 26-jarige aanvaller speelde eerder anderhalf jaar voor United, maar dat werd geen succes. Onder leiding van José Mourinho werd hij richting Lyon gebonjourd. Wel liet de Engelse topclub een terugkoopclausule inbouwen en door het potentiële mislopen van Jadon Sancho (Borussia Dortmund) zou dat zomaar een optie kunnen worden.

Louis Saha denkt dat Memphis die optie daadwerkelijk overweegt: “Ik was geen fan van Memphis Depay toen hij hier eerder speelde. Ik denk dat hij er mentaal nog niet klaar voor was, maar hij heeft zich gigantisch ontwikkeld en heeft in de Ligue 1 bewezen een grote meneer te zijn”, aldus de Fransman in de Football Index Podcast.

Saha denkt dat Memphis wel trek heeft in een terugkeer op Old Trafford.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.