Voetbal4u.com

Spanje ‘Memphis Depay moet Luis Suarez gaan vervangen bij Barca’

Ronald Koeman zou graag Luis Suarez willen vervangen voor Memphis Depay. Dit weet het Catalaanse RAC1 te melden.

Het is overduidelijk dat Koeman wil vernieuwen bij Barcelona. De oudjes moeten plaatsmaken voor jonge spelers. Onder meer Suárez wordt het kind van de rekening, weten Catalaanse media. Memphis is door Koeman aangewezen om hem te vervangen. Het contract van Memphis bij Lyon loopt nog één seizoen door. De Franse club wil graag verlengen, maar Memphis houdt de boot bewust af. Hij wil de stap naar de top maken.

Niet alleen Memphis is in beeld in Camp Nou, Koeman heeft ook andere namen op z’n lijst staan. Lautaro Martínez (Internazionale) en Donny van de Beek (Ajax) worden genoemd. Koeman heeft de toezegging gekregen dat er deze zomer meerdere spelers naar Barcelona zullen komen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.