Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Wesley Sneijder (36) hakt knoop door over comeback

Wesley Sneijder heeft een besluit genomen over een comeback op de Nederlandse velden. De recordinternational van Oranje zal zijn voetbalschoenen niet uit het vet gaan halen.

FC Utrecht hoopte op een reünie met de middenvelder, maar die gaat er niet komen. Dat meldt grootaandeelhouder Frans van Seumeren in het Algemeen Dagblad. “Ik begrijp het wel. Het zou een hele uitdaging voor hem zijn geworden om fit genoeg te worden en weer op dit niveau te spelen. Zeker nu, want er staat een aardige selectie inmiddels. Het was leuk geweest, maar ik respecteer zijn besluit.”

Op 21 juli 2021 gaat Sneijder nog wel een afscheidswedstrijd tegen oude bekenden spelen. “Reken erop dat Wesley blijft trainen om die wedstrijd goed voor de dag te komen”, belooft zaakwaarnemer Guido Albers. Sneijder trainde een tijdje mee met de amateurs van DHSC om kilo’s kwijt te raken, maar een grootse comeback levert het dus niet op.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *