Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Arjen Robben genoot van rentree tegen Almere City FC

Arjen Robben speelde gisteren een half uur mee voor FC Groningen in het oefenduel tegen Almere City FC. Na afloop stond hij de media dan ook met een grote glimlach te woord.

Zijn eerste speelminuten bevielen Robben goed. “De kop is eraf, lekker”, lacht hij in gesprek met FOX Sports. “Ik kom om wedstrijden te spelen en daar doe je het uiteindelijk voor. Ik ben blij dat ik eindelijk weer de wei in mocht. Ik kom van ver, heb heel veel getraind en ben er nog lang niet maar ik zet nu goede stappen.”

Robben had veel zaken aan het voetbal gemist, die hij zaterdagmiddag weer mocht ervaren. “De aanloop naar een wedstrijd toe, je vaste riedeltje in de kleedkamer. Dat is wel weer even genieten. De spanning was er ook wel, omdat het toch bijzonder is dat je voor de eerste keer weer mag. Maar ik wil er ook een stuk ontspanning in leggen en mezelf niet helemaal gek maken.”

FC Groningen en Almere hielden elkaar in evenwicht: 1-1. Faris Hammouti scoorde voor de Flevolanders en Ramon Pascal Lundqvist, die voor Robben was ingevallen, tekende voor de 1-1.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.