Voetbal4u.com

Eredivisie Arjen Robben polst Lewandowksi: ‘We zoeken nog een spits’

Vanavond staat de finale van de Champions League op het programma en Arjen Robben hoopt van harte dat zijn oude club Bayern Munchen wint. De 36-jarige buitenspeler leeft mee met zijn oude ploeggenoten mee en heeft een boodschap voor Robert Lewandowski.

Bayern heeft een video geplaatst op Instagram waarin tal van oude spelers van de club de ploeg succes wensen. “De grote finale, eindelijk is het zover”, zegt Robben in de video. “Jullie zijn er klaar voor, dat weet ik zeker. Neem die cup mee naar München. Als jullie doen wat jullie altijd doen, moet het goed komen.”

De aanvaller heeft ook een bericht voor topscorer Lewandowski. “Lewy, we zijn nog op zoek naar een spits voor FC Groningen. Dus leg er twee in en dan kun je naar Groningen komen”, zegt hij met een lach. Lewandowski staat dit Champions League-seizoen op vijftien goals.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.