Voetbal4u.com

Spanje ‘Lionel Messi wil om deze drie redenen weg bij Barcelona’

Lionel Messi is zeer ontevreden bij FC Barcelona. En zelfs met de aanstelling van Ronald Koeman als trainer lijkt daar weinig in veranderd te zijn. Volgens het Engelse medium The Daily Express heeft hij drie redenen om weg te gaan bij de Spaanse topclub.

De eerste is dat Messi merkt dat het volgend jaar een overgangsjaar zal zijn, mede door de presidentiële verkiezingen. Op die manier verwacht hij dat de focus niet volledig op de La Liga campagne zal liggen. Een tweede reden is dat hij bang is dat Barça zich deze zomer niet voldoende versterkt vanwege het coronavirus.

De laatste reden is dat Messi het er niet mee eens is dat bepaalde spelers mogen vertrekken. Bijna het halve team wordt opgeruimd door Koeman. Daardoor mogen onder meer Luis Suárez en Jordi Alba weg, spelers die zeer loyaal zijn geweest de afgelopen jaren.One Comment

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.