Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Matthijs de Ligt neemt beslissing over zijn voetbaltoekomst’

Matthijs de Ligt zal ook komend seizoen te zien zijn in het shirt van Juventus. Hij blijft de club trouw na een enerverend eerste seizoen.

Zaakwaarnemer Mino Raiola laat Sky Sport Italia weten: “Matthijs de Ligt blijft bij Juventus, hij is de toekomst van deze club.” Géén transfer dus. De Italiaanse grootmacht wil hem ook graag behouden gelet op de leeftijd van Giorgio Chiellini en Leonardo Bonucci.

De Ligt moet de start van het seizoen missen door een schouderoperatie. De oud-Ajacied moet naar verwachting een maand of drie toekijken, maar sluit daarna dus weer aan bij de selectie van Juventus. Het idee om hem in een ruil te betrekken met Barcelona kan daarmee naar het rijk der fabelen worden verwezen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *