Voetbal4u.com

Spanje ‘Lionel Messi overweegt om naar Paris Saint-Germain te gaan’

Lionel Messi gaat bij FC Barcelona zijn laatste contractjaar in en het is nog maar de vraag of hij deze gaat uitdienen. Hij mag dan zéér ontevreden zijn bij de Catalaanse grootmacht, maar de Argentijn laat zich niet zomaar overtuigen door een andere club. Dat heeft ook het geïnteresseerde Paris Saint-Germain ontdekt. Voorzitter Nasser El-Khelaifi heeft te horen gekregen dat de steraanvaller per seizoen 45 miljoen euro wil verdienen.

Messi is nu nog goed voor zo’n dertig miljoen euro per jaar, maar wil daar dus de helft bovenop gooien. Bij een ‘ja’ in Parijs overweegt de Argentijn serieus om een nieuw aanbod van Barcelona af te slaan en in 2021 de overstap te maken naar het Parc des Princes.

PSG moet nu bepalen of het wil en kan voldoen aan deze eis, zeker omdat het Kylian Mbappé ook wil verleiden tot een nieuw contract. Don Balón schrijft dat de droomtransfer allesbehalve zeker is.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.