Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV wil Jin-Mae Kim en Yvon Mvogo halen’

De Telegraaf heeft de transfertargets bekendgemaakt van PSV-trainer Roger Schmidt.

Het zou gaan om:  “De Koreaan Jin-Mae Kim, centrale verdediger van het Chinese Beijing Guoan (de vorige club van Schmidt), staat nog altijd hoog op de Wunschliste (wensenlijst). Maar het traject richting de handtekening van ‘Het Monster’ van 1 meter 90, blijkt een heel zware. Alsof technisch manager John de Jong daarvoor eerst met paard en wagen de Chinese Muur (ruim 21.000 kilometer lang) over moet.”

Daarnaast zou Schmidt graag een nieuwe doelman verwelkomen in het Philips Stadion: “RB Leipzig-reservegoalie Yvon Mvogo is nog altijd in beeld, maar moet eerst zijn contract in Duitsland verlengen om eventueel te kunnen worden gehuurd. Om spelers te huren uit het hogere segment is geduld nodig. Clubs kennen het perspectief van spelers nog niet in een tijd waarin nog een Champions League-finale wordt gespeeld, terwijl de Belgische en Franse competities al aan een nieuw seizoen zijn begonnen. PSV en de scouting hebben minimaal drie dossiers liggen voor elke positie, maar de club wil niet voor vier cruciale posities met een derde keus komen aanzetten.”



Laat een reactie achter

Your email address will not be published.