Voetbal4u.com

Spanje Lionel Messi heeft pijnlijke mening over Ronald Koeman

Lionel Messi wil deze zomer vertrekken bij FC Barcelona. De Argentijnse superster heeft dan ook een transverzoek ingediend. Dat heeft vooral met voorzitter Josep Maria Bartomeu te maken, maar ook zeker met de aanstelling van Ronald Koeman als nieuwe oefenmeester.

Het dagblad Sport schrijft op woensdagochtend dat de Argentijn vlak na de 2-8 vernedering tegen Bayern München in de Champions League al wilde vertrekken, maar dat hij de nieuwe coach in ieder geval een kans wilde geven om een toekomstplan op tafel te leggen.

Naar aanleiding van een gesprekje tussen de superster en Koeman meldt het medium echter: “Hij was totaal niet overtuigd door wat de trainer voorstelde en vindt Barça voor hemzelf niet de beste optie, gezien zijn leeftijd en zijn wil om titels te winnen. De transferplannen van de club hebben hem niet overtuigd en Messi ziet Koeman niet als iemand die een project kan leiden dat ook maar iets teweeg kan brengen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.