Voetbal4u.com

Engeland ‘100 miljoen euro geboden op Lionel Messi plus drie spelers’

Manchester City zet in op de komst van Lionel Messi. En daarom zijn ze bereid om ver te gaan om de Argentijnse superster binnen te halen.

Messi heeft een gelimiteerde transfersom van 700 miljoen euro in zijn contract staan, maar claimt een transfervrije status. City zou een juridisch proces kunnen voorkomen door Barcelona te overtuigen met een goed bod. Volgens SPORT heeft de club uit Manchester al een eerste bod samengesteld.

City denkt aan een transfersom van maximaal honderd miljoen euro. Een hoger bedrag lijkt door de Financial Fair Play-reglementen überhaupt niet haalbaar. Echter, met Gabriel Jesus, Bernardo Silva en Eric Garcia als ruilspelers denken de Britten alsnog een akkoord te kunnen bereiken met Barça.

Garcia is al langer in beeld bij Barcelona, dat ook Silva wel ziet zitten. Naar verluidt staat Jesus er minder goed op in Camp Nou.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.