Voetbal4u.com

Spanje ‘Barcelona komt met harde boodschap voor Lionel Messi’

Lionel Messi hoopt deze zomer te vertrekken bij FC Barcelona en hoopt dat hij dat kan doen door de voordeur. Alleen heeft de club zelf hier andere bedenkingen over.

Voor Messi is één ding duidelijk: zijn tijd in Camp Nou is voorbij. De steraanvaller is zeer teleurgesteld in het beleid van de club en heeft niet langer het vertrouwen dat dit nog om te buigen is. Om die reden heeft hij zijn management, inclusief vader Jorge Messi, verzocht om op een fatsoenlijke manier tot een exitstrategie te komen. Dat schrijft zowel El Periódico als SPORT.

Messi ligt overhoop met FC Barcelona, maar wil voorkomen dat het uitdraait op een vechtscheiding. De Argentijn kwam al op jonge leeftijd naar Catalonië en wil dat gevoel laten overheersen. Het is nu aan de grootmacht om te bepalen of het op een redelijke manier wil meewerken of het zo succesvolle verhaal op ruwe wijze ten einde komt.

In het aflopende contract van Messi staat een gelimiteerde transfersom van 700 miljoen euro, maar de speler claimt een transfervrije status. Volgens Guillem Balague heeft de clubleiding al besloten om vast te houden aan de vastgestelde transfersom en ziet daarom niets in een bijeenkomst met kamp-Messi om een vertrek te bespreken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.