Voetbal4u.com

Spanje ‘Koeman moet 30 miljoen neertellen voor Georginio Wijnaldum’

FC Barcelona wil zich graag versterken met Liverpool-middenvelder Georginio Wijnaldum maar ondanks een éénjarig contract willen ze een groot bedrag zien. l Mundo Deportivo heeft het op zondagochtend over een transfersom van ongeveer 30 miljoen euro. De oud-speler van zowel Feyenoord als PSV wordt mogelijk de eerste aanwinst van Koeman als coach van Barça.

Ook Memphis Depay van Olympique Lyon en Sadio Mané, ploeggenoot van Wijnaldum bij de Reds, worden genoemd als mogelijke versterkingen. Zij zijn echter vele malen duurder; bij de eerstgenoemde gaat het om enkele tientallen miljoenen euro’s, waar de Senegalees al helemaal onhaalbaar lijkt: zijn transferwaarde wordt geschat op 120 miljoen euro, maar Liverpool vraagt hoogstwaarschijnlijk nóg meer.

De opvolger van Wijnaldum bij de regerend Premier League-kampioen lijkt ook al bekend: er speelt nu al een tijdje iets tussen de Reds en Thiago Alcántara van Bayern München. De Spaanse spelmaker is toe aan een nieuwe uitdaging en wil wel naar Anfield transfereren.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.