Voetbal4u.com

Spanje ‘Lionel Messi krijgt ‘bizarre bonus’ van City Football Group’

Lionel Messi lijkt opweg te zijn naar Manchester City. De Argentijnse superster heeft een transferverzoek ingediend bij zijn werkgever FC Barcelona en vandaag staat er een gesprek op de planning tussen de vader en tevens zaakwaarnemer van de superster en Josep Maria Bartomeu.

Het dagblad Sport weet dat de toekomst van de aanvaller inderdaad bij Manchester City ligt. Het is de bedoeling dat Messi eerst drie jaar gaat spelen in het Etihad Stadium, waarna hij naar New York City FC vertrekt, een andere club van City Football Group.

Volgens het medium ligt er een contract ter waarde van 100 miljoen euro bruto klaar voor de (volgens velen) beste voetballer aller tijden. Houdt hij zich vervolgens aan de afspraak en sluit hij zijn carrière af in de Major League Soccer, dan krijgt hij een krankzinnige tekenbonus ter waarde van 250 miljoen euro.

Met deze constructie zou City Football Group de regels met betrekking tot Financial Fair Play omzeilen. In het afgelopen seizoen lag City al onder een vergrootglas, maar dat liep met een sisser af.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.