Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Luis Suarez duidelijk waarom hij niet naar Ajax wil vertrekken’

Luis Suarez wordt de laatste weken gelinkt aan een terugkeer bij Ajax maar het lijkt er toch echt niet in te zitten. Het ligt meer voor de hand dat hij naar Juventus of Paris Saint-Germain zal gaan verkassen.

Dat heeft met twee zaken te maken: allereerst strijkt de goalgetter een megasalaris op in het Camp Nou-stadion. Hij is best bereid om genoegen te nemen met minder, maar in de Johan Cruijff ArenA kan hij slechts een fractie verdienen van zijn jaarloon bij Barça van ongeveer 25 miljoen euro.

Bovendien is Suárez misschien 33 jaar oud, hij acht zichzelf nog lang niet versleten. En bij een eventuele nieuwe club (eerst dient Barcelona hem nog een gouden handdruk te geven van 14 miljoen euro, anders blijft hij waar hij is) wil de Uruguayaan de Champions League kunnen winnen. Dat ziet hij in Amsterdam niet gebeuren…

Bij zijn vertrek bij Ajax liet de spits nog weten: “Ik kom zeker terug bij Ajax, alleen wanneer weet ik niet. Ajax zit in mijn hart.” Suárez lijkt echter te breken met die belofte…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.