Voetbal4u.com

Engeland ‘Donny van de Beek gaat 120.000 euro per week verdienen’

Donny van de Beek gaat bij Manchester United een waanzinnig contract tekenen. De komende vijf jaar gaat hij namelijk 120.000 euro per week verdienen.

De Telegraaf schrijft: “Totdat het papierwerk van de megatransfer in orde is, wordt met Van de Beek de grootste voorzichtigheid betracht. Bij zulke hoge transfersommen – 40 miljoen euro vast, met bonussen maximaal oplopend tot 45 miljoen euro – zijn verkopende en kopende clubs er over het algemeen niet happig op de speler in kwestie bij de nationale ploeg te laten trainen, voordat de handtekeningen zijn gezet.”

“Ook voor Van de Beek zijn de financiële belangen te groot om risico’s te nemen. Al staat het goede gevoel bij Manchester United bij hem voorop. Volgens welingelichte bronnen rondom Manchester United gaat de Nederlander vijf seizoenen lang 120 duizend euro per week verdienen, ruim zes miljoen euro per jaar. Het betreft het vaste salaris, dus nog zonder eventuele bonussen. Voor zijn vriendin Estelle, die als dochter van Dennis Bergkamp in Engeland opgroeide, betekent de droomtransfer van Donny een terugkeer naar Groot-Brittannië”, aldus de krant.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.