Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Luis Suarez vraagt bizar salaris aan Ajax’

Luis Suarez is niet te betalen voor Ajax. Volgens de journalist Tancredi Palmeri van het medium beIN Sports vraagt de Uruguayaan namelijk een bizar salaris.

Suárez is wat oefenmeester Ronald Koeman betreft overbodig geworden bij FC Barcelona en moet vertrekken. Niet alleen Ajax is geïnteresseerd in zijn handtekening, ook clubs als Inter Miami CF, Paris Saint-Germain, Atlético Madrid én Juventus hebben naar verluidt een balletje opgegooid bij zijn management.

Palmeri onthult vandaag dat Suárez al een salarisindicatie heeft gegeven aan De Oude Dame. De goalgetter zou richting de werkgever van Matthijs de Ligt en Cristiano Ronaldo hebben gecommuniceerd dat hij een vast bedrag van 10 miljoen euro per jaar wil verdienen met daarbovenop nog 2 miljoen euro aan bonussen.

En daarmee weten we dus zeker dat de international van Uruguay niet in het salarishuis van directeur voetbalzaken Marc Overmars past…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.