Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Clubs willen Jorrit Hendrix huren, PSV zet in op verkoop’

Diverse clubs willen PSV-middenvelder Jorrit Hendrix deze zomer huren maar de club zelf wil hem verkopen voor een paar miljoen euro. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

De Eindhovenaren willen wel meewerken aan de droom van de middenvelder om in het buitenland te spelen en vragen een transfersom van ‘een paar miljoen euro’. Geen club heeft dat bedrag tot nu toe geboden.

Volgens het Eindhovens Dagblad heeft de verminderde belangstelling in Hendrix te maken met het coronavirus, dat de transfermarkt flink heeft aangetast. Voor de coronaperiode was er nog voldoende belangstelling voor de 25-jarige middenvelder. In de zomerperiode werd nog gesproken van interesse uit Engeland, Italië en de Verenigde Staten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.