Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Marc Overmars beloofd met aanbieding te komen voor Luis Suarez’

Marc Overmars de technisch directeur van Ajax gaat een poging wagen om Luis Suarez terug te halen naar Amsterdam. Volgens het medium Diario Sport heeft hij beloofd een aanbieding te doen aan de Uruguayaanse topschutter.

Het bericht is opmerkelijk en twijfelachtig, omdat dezelfde Catalaanse sportkrant vorige week nog beweerde dat Suarez zeker niet terugkeert naar Ajax. Het medium bombardeert Ajax nu – samen met Juventus –  tot belangrijkste gegadigde voor de handtekening van Suarez. De Amsterdammers zouden een terugkeer van El Pistolero kunnen bekostigen zodra Donny van de Beek vertrokken is naar Manchester United. Mogelijk dat daarnaast Sergino Dest nog een fraaie transfersom oplevert.

Volgens Sport heeft Overmars Suarez gevraagd te wachten zodat hij een financieel voorstel kan voorbereiden om de aanvaller te verleiden tot een rentree in de Johan ArenA. Dat moet dan gebeuren met een salaris dat het loon in Camp Nou evenaart. De Amsterdammers zijn wel afhankelijk van hoe Suarez en FC Barcelona uit elkaar gaan. Als Barça hem transfervrij laat gaan, denk Ajax hem met het salarisvoorstel alsnog te kunnen verleiden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.