Voetbal4u.com

Spanje Messi slaat plots om: ‘Kans 90 procent dat hij bij Barcelona blijft’

Er wordt druk gespeculeerd over de toekomst van Lionel Messi maar volgens de Argentijnse media is de kans groot dat de superster gewoon bij Barcelona blijft.

Opvallend nieuws, na alle verhalen van de afgelopen weken. Messi leek juist af te stevenen op een breuk met de Spaanse grootmacht, maar Barça weigerde mee te werken aan zijn vertrekwens. Vader Jorge Messi probeerde woensdag in een verzoenend gesprek een oplossing te vinden met de Spaanse club, maar president Josep Maria Bartomeu weigert Messi te laten vertrekken.

Het heeft ervoor gezorgd dat Messi van gedachten is veranderd. De aanvaller zou ‘voor 90 procent zeker’ hebben besloten om het volgende seizoen bij Barcelona te blijven, meldt TyC Sports. Verwacht wordt dat Messi donderdag laat weten waar zijn toekomst ligt. Messi zou het als iets gunstigs zien om tijdens de zomer van volgend jaar transfervrij te kunnen vertrekken.

De Argentijn deed er eerder alles aan om onder het contract met Barcelona uit te komen, zodat hij deze zomer al kon vertrekken uit Camp Nou. De club hield echter vast aan de releaseclausule van 700 miljoen euro in het contract van Messi.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.