Voetbal4u.com

Spanje ‘Lionel Messi blijft nog een seizoen bij FC Barcelona’

Lionel Messi heeft zich naar verluidt neergelegd bij nog een seizoen bij FC Barcelona. Hij claimde onlangs een transfervrije status, maar La Liga bevestigde dat Barcelona nog altijd 700 miljoen euro mag vragen. Ondanks zijn aflopende contract plus vertrekwens weigert de Catalaanse topclub dat bedrag omlaag te brengen. Een gesprek met vader Jorge Messi zorgde evenmin voor een doorbraak.

SPORT schrijft nu dat Messi het spel niet tot het uiterste wil spelen. De steraanvaller wil nog altijd naar Manchester City verhuizen, maar realiseert zich dat dit onmogelijk is door het standpunt van Barcelona. City kan namelijk niet voldoen aan de gelimiteerde transfersom.

Messi voelt niets voor een strijd in de rechtbank na twintig jaar trouwe dienst. Om die reden zou de Argentijn hebben besloten om zijn laatste contractjaar uit te dienen en medio 2021 alsnog gratis de deur uit te wandelen, al zal het getouwtrek om zijn handtekening waarschijnlijk nog niet direct stoppen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.