Voetbal4u.com

Eredivisie VI weet Wesley Sneijder te strikken als eerste gast

Wesley Sneijder zal aanschuiven als eerste gast in de online talkshow van Voetbal International gepresenteerd door Kees Jansma. Deze zal elke zondagochtend plaatsvinden om 09.30 uur.

Jansma heeft zin in de nieuwe show, zegt hij op de website van Voetbal International: “Voetbal International heeft bij de voetballiefhebber een goede naam en voegt nu met een online show een nieuw onderdeel aan de activiteiten toe’, aldus Jansma.

“Ik vind het leuk om daar op mijn manier sturing aan te geven en mee te helpen om jonge talenten op te leiden, zodat ze in de toekomst zelf de show kunnen gaan dragen. Daarnaast blijf ik op deze manier in contact met het wereldje en dwingt het me om op de hoogte te blijven. Samen met de voetbalgekken van VI gaan we een leuk en inhoudelijk goed ouwehoerprogramma maken.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *