Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Jan-Arie van der Heijden verkast naar Turkse club’

Jan-Arie van der Heijden is naar verluidt onderweg naar het Turkse Boluspor. Dit weet het medium FR-Fans te melden.

“De voorzitter van het Turkse Boluspor plaatst zondagmiddag op zijn Instagram-kanaal een foto van een Feyenoorder met het gezicht bedekt met een tijdsklok. De klok telt nog twee dagen door tot dinsdagavond. Na een Google zoekopdracht kom je er al gauw achter dat de bedekte Feyenoorder Jan-Arie van der Heijden is.”

“Het lijkt er dan ook op dat de kans zeer aanwezig is dat Van der Heijden, die graag naar het buitenland wil, het komende seizoen voor Boluspor speelt. Boluspor eindigde in het seizoen 2019/2020 op een vijftiende plaats op het tweede niveau van Turkije. Eerder speelde oud-Feyenoorder Mitchell te Vrede ook al voor deze club”, aldus de fansite tot slot.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.