Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Arjen Robben dreigt PSV te moeten gaan missen’

Op 13 september speelt FC Groningen haar eerste wedstrijd van het seizoen tegen PSV. Ze hopen te kunnen rekenen op hun sterspeler Arjen Robben, maar volgens analist Aad de Mos moeten ze daar niet op rekenen. Hij vreest namelijk dat hij niet op tijd fit zal zijn.

“Robben gaat maar een derde van de wedstrijden spelen. Hij blijft toch de man van glas. Hij is wel dubbel gemotiveerd. Maar de openingswedstrijd tegen PSV gaat al moeilijk worden. De verwachtingen zijn heel erg hoog”, weet De Mos in de video Panenka van het Algemeen Dagblad.

Een week later wacht voor Groningen een uitduel bij ADO Den Haag. “Dat is voor FC Groningen altijd een moeilijke wedstrijd. Ik denk dat de komst van Robben een mooie stunt is voor de seizoenkaarten, maar dat je niet op hem kunt bouwen voor een heel seizoen”, aldus De Mos tot slot.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.