Voetbal4u.com

Engeland ‘Kenny Tete verruilt Lyon voor het Engelse Fulham’

De toekomst van Kenny Tete ligt naar verluidt in de Engelse Premier League.

Voetbal International schrijft in ieder geval op dinsdag: “Verkast Oranje-international Kenny Tete naar de Premier League? Volgens de Franse journalist Manu Lonjon wel. Hij meldt op Twitter dat de verdediger van Olympique Lyon naar de Londense club zal verkassen. Bij Lyon heeft Tete nog een contract tot medio 2021. Afgelopen seizoen kwam hij tot 28 officiële duels, in vijftien van die duels was hij basisspeler.”

In het afgelopen seizoen kwam Fulham uit in de Championship, maar in het aankomende voetbaljaar spelen de Cottagers weer in de Premier League. Aankomende zaterdagmiddag staat de club tegenover stadsgenoot Arsenal.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.