Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Londens transfernieuws voor Andre Onana’

Chelsea heeft een nieuwe doelman te pakken. Ze nemen namelijk Edouard Mendy over van Franse Stade Rennes. Dit betekend dat Andre Onana oorlopig nog bij Ajax blijft.

Voetbal International schrijft op de dinsdagochtend: “Alles wijst erop dat Chelsea-manager Frank Lampard ook nog zijn gewenste nieuwe keeper krijgt. Edouard Mendy van Stade Rennes zou op weg zijn naar Londen. Het kooplustige Chelsea investeerde deze transferperiode al flink, maar pogingen om een nieuwe sluitpost te halen waren nog niet gelukt.”

Het blad gaat verder: “Afgelopen seizoen liet Lampard duidelijk blijken totaal geen vertrouwen te hebben in eerste goalie Kepa Arrizabalaga, die in 2018 voor liefst tachtig miljoen euro was gehaald. Volgens Engelse media zal een transfersom van 20 miljoen euro, die door bonussen nog kan oplopen tot 28 miljoen euro, worden betaald aan Stade Rennes.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.