Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Hassane Bandé onderweg naar het Turkse Goztepe’

Afgelopen seizoen werd Hassane Bande voor twee seizoenen verhuurd aan het Zwitserse FC Thun maar nu ze zijn gedegradeerd komt hier al vroegtijdig een einde aan.

Volgens het Turkse Aksam Sport trekt Bandé nu richting Göztepe, dat uitkomt in de Turkse Süper Lig. Op die manier kan de aanvaller, die Ajax zo’n 8 miljoen euro heeft gekost, toch nog op een enigszins respectabel niveau blijven voetballen.

Een jaar op het tweede niveau van Zwitserland zagen zowel hij als Ajax zelf immers niet zitten. De 21-jarige Bandé uit Burkina-Faso kwam bij Thun tot 11 optredens en was daarin goed voor 1 goal. In juli 2018 pikte Ajax hem op bij KV Mechelen uit België. Hij ligt nog tot medio 2023 vast in Amsterdam.



Laat een reactie achter

Your email address will not be published.