Voetbal4u.com

Eredivisie Denzel Dumfries: ‘Sta nog steeds open voor transfer’

Denzel Dumfries mag zich al een gehele tijd in de belangstelling heugen van grote clubs maar tot een transfer kwam het nog niet. Hij sluit een vertrekt bij PSV niet uit, maar het kan ook de volgende zomer pas zijn.

“Ik sta open voor een transfer, wanneer ik het gevoel heb dat het de juiste club op het juiste moment betreft”, legt de 24-jarige International aan De Telegraaf uit. “Dat hoeft dus niet deze zomer, het gaat mij om het totaalplaatje. Dat heb ik voortdurend mijn keuzes laten bepalen.”

Dumfries heeft het namelijk uitstekend naar zijn zin in Eindhoven. “Bovendien heb ik een goede, open verstandhouding met John de Jong. Dat koester ik ook echt, die eerlijkheid naar elkaar toe. We hebben vanaf dag één afgesproken dat ik ga kijken wat mijn gevoel zegt. Er is eerder gesproken en een vervolg gaat er zeker komen.”

“Ik moet goed kijken hoe alles zich ontwikkelt”, vervolgt Dumfries. “Een constructie als Memphis of Wijnaldum? Als ik besluit te blijven, zou dat een logisch gevolg kunnen zijn. Dan zou ik PSV ook meer kunnen opleveren in de toekomst. Of ik er ineens niet meer bij ben in Groningen? Dat zal zeker niet het geval zijn.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.