Voetbal4u.com

Duitsland ‘Bayern Munchen zet door en beroofd Ajax van speler’

Bayern Munchen is voornemens om Sergino Dest deze zomer toch over te nemen van Ajax. De Duitsers hebben hier in ieder geval concrete plannen voor.

Bayern was begin 2020 al zeer geïnteresseerd, maar op dat moment wilde Ajax niet meewerken. Door de coronacrisis heeft de Duitse topclub deze zomer nog niet doorgepakt. Ook FC Barcelona, Juventus en Paris Saint-Germain zijn er niet in geslaagd om Dest op te halen.

Volgens Romeo Agresti, een Italiaanse transfergoeroe, heeft Bayern concrete stappen gezet inzake de transfer van Dest. Naar verluidt geniet de Bundesliga-club ook de voorkeur van de international van de Verenigde Staten.

Overigens is het maar de vraag of Dest een basisplaats gaat veroveren bij Ajax. Noussair Mazraoui zou nu de voorkeur genieten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.