Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Grote problemen verwacht voor Wilfred Genee bij herstart Veronica Inside’

Vanavond keert Veronica Inside weer terug op de buis voor een nieuw seizoen. En nog wel in de oude vertrouwde opstelling met de heren Derksen, Genee en Van der Gijp. Volgens cabaretier Martijn Koning zal de wisselwerking wel anders zijn dan voorheen.

“Ik denk wel dat er iets veranderd is. René van der Gijp en Johan Derksen zullen zich anders gaan gedragen naar Wilfred Genee toe. Het zal zakelijker zijn”, stelt Koning in het Algemeen Dagblad. “Of op een andere manier grappig. Ze hebben meer macht over Wilfred. Zijn positie is veranderd. Ze hebben nu een grotere stok om mee te slaan dan alleen zijn haar en dat hij een gluiperd is. Ze hebben ook het gegeven dat hij – als het er echt op aankomt- iedereen laat vallen en voor zichzelf gaat.”

Hugo Borst noemt zichzelf ‘groot fan’. “In mijn boek over Louis van Gaal voorspelde ik in 2014 al dat VI zichzelf uiteindelijk met een grote knal zou opblazen. Dat was een passend einde geweest. Wat mij verbaasde was de rol van Wilfred Genee. Ik weet dat hij enorm op het geld is – daarmee is niets mis – maar hij schrok wel heel erg toen hij zijn nering in gevaar zag komen. Ik vond dat hij Gijp en Derksen verloochende in die thema-uitzending over racisme. Jarenlang gaf hij bewust de laffe voorzetjes op Derksen en toen het escaleerde, plaatste hij ineens kanttekeningen.”

Koning denkt trouwens niet dat Derksen daadwerkelijk wilde stoppen. “Nee joh, dit programma is zijn viagra. Deze aandacht, dat vindt hij veel te mooi. Dat merk je aan alles.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.