Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Toon Gerbrands kondigt groot nieuws aan bij PSV’

Volgens PSV-directeur Toon Gerbrands gaat er nog genoeg gebeuren op transfergebied bij PSV. Het zou gaan om minimaal vier deals waarvan er twee inkomende zullen zijn.

Gerbrands wil niet onthullen op wie hij precies doelt. “Ik ga geen namen noemen. Dit is geen sportprogramma en ook niet om onze positie niet moeilijker te maken”, zo liet de PSV-directeur vrijdagochtend weten in het NPO Radio 1-programma 1 op 1.

“We weten nooit zeker hoeveel spelers er nog gaan vertrekken. Dat is ook afhankelijk van de aankopen. Ik verwacht twee inkomende transfers en twee uitgaande”, aldus Gerbrands. Het is bekend dat de club nog een middenvelder zoekt en een extra verdediger, waar Jorrit Hendrix en Sam Lammers mogelijk nog vertrekken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.