Voetbal4u.com

Spanje ‘Messi ziet komst van Memphis Depay totaal niet zitten’

Lionel Messi blijft nog een seizoen bij FC Barcelona. Hij hoopt te kunnen spelen met zijn boezemvriend Luis Suarez en is dan ook tegen de komst van Memphis Depay.

Dit weet het medium Don Balon te melden. Zelfs als Suárez uit Catalonië vertrekt ziet de Argentijn geen meerwaarde in een Memphis-transfer, aldus het bovengenoemde medium. Messi zou namelijk van mening zijn dat het Spaanse supertalent Ansu Fati in dat geval door moet schuiven.

Depay hoeft overigens niet te wanhopen als Barça afhaakt, want volgens de laatste geluiden uit Italië hebben AS Roma en Juventus óók wel oren naar een samenwerking. De Oude Dame wordt overigens veelvuldig in verband gebracht met de bovengenoemde Suárez, maar de werkgever van onder meer Matthijs de Ligt en Cristiano Ronaldo kijkt om zich heen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.