Voetbal4u.com

Engeland ‘Bas Dost maakt bizarre transfer naar Tottenham Hotspur’

Bas Dost staat voor een transfer naar Tottenham Hotspur. Trainer José Mourinho wil hem graag hebben als targetman. Met dit nieuws pakt The Daily Mail uit.

De krant weet dat The Special One helemaal klaar is met de luie houding van zijn spelers. Dost wordt natuurlijk geen basisspeler in Londen, maar back-up achter Harry Kane en Heung-Min Son, maar vooral karakterologisch zou Mourinho in hem een grote aanwinst zien.

Dat er iets moet veranderen bij Tottenham staat eigenlijk wel vast. In het afgelopen weekend speelden de Spurs hun eerste competitiewedstrijd van het nieuwe Premier League-seizoen, en die werd meteen met 0-1 verloren van Everton door een doelpunt van Dominic Calvert-Lewin.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.