Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax wijst bod van 10 miljoen euro met zeer grote lach weg’

Ajax heeft een bod van Bayern Munchen op Sergino Dest weggelachen. Dit weet het medium BILD te melden.

Technisch directeur Hasan Salihamidzic wilde volgens het bovenstaande medium een vast bedrag van 10 miljoen euro met daarbovenop enkele bonussen overmaken voor de handtekening van de rechtsback uit de Verenigde Staten, die dit seizoen pas op de plaats gemaakt lijkt te hebben en voorbijgestreefd is door Noussair Mazraoui.

Directeur voetbalzaken Marc Overmars van Ajax wil volgens de berichtgeving minimaal 15 tot 20 miljoen euro verdienen met de verkoop van Dest. In de afgelopen winterstop bracht Der Rekordmeister nog een officieel bod van 20 miljoen euro uit, maar dat wezen de Amsterdammers af. Door het coronavirus staat Bayern er nu, zoals zoveel clubs, minder florissant voor.

Eerder vandaag konden we nog lezen dat FC Barcelona Dest een seizoen zou willen lenen, al dan niet met een verplichte optie tot koop. De Catalanen hopen hun rechtsback Nélson Semedo te verkopen om geld te genereren voor de komst van Memphis Depay (Olympique Lyon). Er speelt dus wel wat rond het persoontje van de Ajacied; wordt ongetwijfeld vervolgd.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.