Voetbal4u.com

Spanje ‘Ronald Koeman verkiest Lukaku boven komst Memphis Depay’

Ronald Koeman de nieuwe trainer van FC Barcelona zou niet Memphis Depay boven aan zijn lijstje hebben gezet als nieuwe spits maar Romelu Lukaku. Depay zou slechts zijn tweede keuze zijn. Dit weten de mediums TV3 en Radio CAR te melden.

De twee werkten destijds al succesvol samen bij Everton en volgens de Nederlander zou Lukaku een perfecte aanvulling zijn geweest op de huidige selectie.

Een transfer van de Belg zat er echter niet in. Het bestuur maakte al snel duidelijk dat zijn komst wegens financiële redenen onhaalbaar zou zijn. Internazionale betaalde vorige zomer immers nog een slordige 85 miljoen voor Lukaku en gezien zijn uitstekende eerste seizoen in Milaan, zou die prijs alleen maar zijn toegenomen. Mede daarom is nu Memphis Depay (30 miljoen, Lyon) in beeld.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.