Voetbal4u.com

‘Barca wint strijd van Bayern om bankzitter van Ajax’

FC Barcelona ligt op pole om de strijd om Sergino Dest te winnen. Met dit nieuws pakt The Daily Telegraph vandaag uit. Hij wordt al tijden in verband gebracht met een overgang naar Barcelona.

Enkele maanden geleden liet Veronica Inside weten dat de Spanjaarden al een belletje hadden gepleegd naar zijn zaakwaarnemer. Sinds de komst van hoofdtrainer Ronald Koeman is de interesse alleen maar toegenomen.

Mocht het Barcelona lukken om Dest bij Ajax los te weken, dan troeft het Bayern München af. De Duitsers waren maandenlang nadrukkelijk geïnteresseerd in Dest en deden zelfs een aantal biedingen, die werden afgeslagen door directeur voetbalzaken Marc Overmars. Ook Manchester City was geïnteresseerd in Dest.

Dest moet in Barcelona de strijd aangaan met Nelson Semedo en Sergi Roberto, al laten verschillende Spaanse media weten dat Semedo te horen heeft gekregen dat hij de club mag verlaten. Roberto kan bovendien op het middenveld uit de voeten, waardoor een basisplaats in het verschiet lijkt te liggen.



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *