Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Eran Zahavi moet flink inleveren voor vertrek naar PSV’

Als vervanger van Sam Lammers wil PSV zich graag versterken met de 33-jarige goaltjesdief Eran Zahavi. De spits verdiend alleen een ongekend salaris in China van maar liefst 10 miljoen euro per jaar. Een som die PSV natuurlijk nooit gaat betalen.

Als hij voor PSV wil gaan uitkomen, zal hij dan ook waarschijnlijk miljoenen moeten inleveren. Het Eindhovens Dagblad schrijft: “De club zal voor Zahavi ongetwijfeld meer dan een miljoen euro per jaar aan salaris moeten betalen, maar dat zal in de vorm van tekengelden en bonussen gestalte krijgen. Vooral eerzucht moet hem naar PSV leiden, na een aantal jaren waarin hij in China de bankrekening aardig heeft gevuld. Een bruto-salaris van vele miljoenen moet hij inruilen voor de mogelijkheid om toch nog een keer in Europa te kunnen schitteren”

De Eindhovense club doet dus vooral een beroep op de eerzucht van de 33-jarige aanvaller, die onder andere voor het Italiaanse Palermo speelde. Of Zahavi het nog zin heeft in een Europees avontuur, is vooralsnog niet bekend. De Israëlische spits heeft in China nog een contract tot december van dit jaar.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.