Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Frank de Boer gaat nieuwe bondscoach worden van Oranje’

Frank de Boer is topkandidaat om Ronald Koeman op te volgen als bondscoach van het Nederlands elftal. De KNVB gaat zeer binnenkort met hem om de tafel om te praten over de vrijgekomen vacature.

Dit weet de Telegraaf vandaag te melden. Hoewel een deel van de spelersgroep graag Henk ten Cate, eventueel met Ruud Gullit als assistent, het stokje ziet overnemen tot en met het EK, heeft hij nog niets gehoord.

Frank Rijkaard en Peter Bosz bedankten vorige week zelf al voor de eer. Ook ex-bondscoaches Bert van Marwijk en Louis van Gaal zijn genoemd, maar Van Gaal zou toch geen interesse hebben en Van Marwijk gaat er pas over nadenken als hij een telefoontje krijgt vanuit Zeist.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.