Voetbal4u.com

Eredivisie AKKOORD: Sam Lammers voor 10 miljoen euro naar Atalanta Bergamo

Sam Lammers maakt de overstap naar het Italiaanse Atalanta Bergamo. PSV is akkoord gegaan met een transfersom van 10 miljoen euro voor de spits. Volgens het Eindhovens Dagblad reist hij vandaag naar Italie voor de medische keuring.

Lammers had in eerste instantie een mondelinge overeenkomst met PSV om zijn tot 2021 lopende contract te verlengen. Op het laatste moment zag Lammers daar vanaf, mede door de interesse vanuit Italië in zijn diensten. PSV wilde hem eigenlijk niet verkopen, maar ging uiteindelijk toch overstag.

Na een paar weken onderhandelen kwam er ook voor PSV een werkbare oplossing uit en stapt Lammers, mits hij door de medische keuring komt, voor 10 miljoen euro over naar Atalanta Bergamo. Bij de Eindhovenaren, waar Lammers een groot deel van zijn jeugdopleiding genoot, kwam de spits tot 29 wedstrijden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.