Voetbal4u.com

Eredivisie Johan Derksen over Akwasi: “Word moe van die man”

Johan Derken blijft zich bezig houden met Akwasi. De voetbalanalist heeft namelijk gereageerd op het feit dat hij een prijs heeft gewonnen in zijn strijd tegen ongelijkheden. Derksen reageerde in beginsel sportief.

Tegen De Telegraaf zei hij: “Zelf luister ik niet naar muziek die niet op muziek lijkt. Daar reken ik rap ook toe. Maar ik gun ze hun eigen wereldje, hoor. ”

Toch lijken de twee geen vrienden te worden. Derksen: “Ik word een beetje moe van die man. Door dit soort figuren op een podium te hijsen, zouden we bijna gaan denken dat heel Nederland uit hysterische gekken bestaat. Maar in feite is het een piepklein groepje dat onevenredig veel aandacht en erkenning krijgt.”

Of hij dan zelf een onderscheiding verdient? Derksen: “Die prijzen, ik vind het allemaal zo’n onzin. Ik heb er één keer aan meegedaan toen wij met Voetbal Inside de Televizier-Ring wonnen. Maar in een gehuurde smoking de hele avond stilzitten, en vreemde dames kussen die toch minstens twintig jaar te jong voor mij zijn… Nee, ik gun meneer Akwasi veel plezier met zijn prijs, maar voor mij hoeft het niet.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.