Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Lieke Martens zou graag naar Ajax willen vertrekken’

Lieke Martens heeft aangegeven dat ze op termijn wel naar Ajax zou willen vertrekken. Dit zegt ze in een interview met Voetbal International. Ze is namelijk als van jongs af aan supporter van de club.

De international van de Oranje Leeuwinnen begint haar verhaal: “Natuurlijk lopen er altijd lijntjes. Ik snap die vraag ook wel. Ik zal eerlijk zeggen dat de rode draad in mijn leven eenzaamheid is. Daar lieg ik ook niet over. Ik ben vaak eenzaam, al vijftien jaar lang. Maar daartegenover staat mijn doorzettingsvermogen om de top te halen. Dat gaat niet vanzelf, daar heb ik hard voor gewerkt en veel voor gelaten. Nu ben ik daar waar ik altijd heen wilde.”

Martens gaat verder: “Barcelona is een van de topclubs in Europa, we hebben vorig jaar de Champions League-finale verloren, dit jaar werden we onterecht uitgeschakeld in de halve finale. Daar ben ik nog ziek van. Ik ben nog niet klaar. Integendeel zelfs. Ik heb niet voor niets twee jaar bijgetekend.”

Stiekem denkt ze echter al aan een transfer naar Ajax: “Daarna zit de kans er zeker in dat ik terugkom. Helemaal als ik kijk naar de ontwikkelingen hier. Het niveau is hoger, de faciliteiten worden beter en ook andere internationals keren al terug. De Eredivisie is echt goed bezig. Maar het allerhoogste niveau is nu elders, zo eerlijk moet je ook zijn. Het is geen geheim dat ik al van jongs af aan supporter van Ajax ben geweest, dus ik sta er zeker voor open. Maar wel op termijn.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.